> > Betalingen

Betalingen

Er zijn bij iMama twee manieren om te betalen op dit moment, u kunt betalen via IDEAL en via een handmatige overboeking.

 

IDEAL

Wanneer u door het bestelproces loopt en u aankomt bij " afrekenen" kunt u kiezen voor IDEAL. Wanneer u dan op " Plaats uw order" klikt komt u in het IDEAL scherm terecht. U kunt daar de gegevens controleren en op "uitvoeren" klikken. Een manier om met uw eigen bank meteen het bedrag aan ons over te maken, veilig en snel. Wij kunnen doordat we het bedrag meteen op onze rekening hebben staan direct overgaan tot verzending van uw pakket.

 

Handmatige overboeking

Op het moment dat u in het bestelproces kiest voor " handmatige overboeking" en u klikt op " Plaats u order" verschijnt meteen een orderbevestiging in beeld waarop u het verschuldigde bedrag aan iMama kunt terugvinden. Ook vindt u daar ons rekeningnummer waarop u het bedrag aan ons kunt overmaken. Zodra het bedrag op onze rekening staat bijgeschreven wordt uw pakket verzonden. 

Is het bedrag niet binnen 5 werkdagen ontvangen dan annuleren wij de order en kunt u overgaan tot het plaatsen van een nieuwe bestelling. 

 

Betaalgegevens


Rekening.nr. NL97 RABO0180 7167 78 t.n.v. iFamily B.V. te Angerlo

Mijn winkelwagen